Hopp til innholdet
Garanti Kontakt Priser ekskl. MVA
5-8 dagers levering

Kjøpsvilkår

Disse generelle kjøpsbetingelsene utgjør avtalen mellom Vognportalen/Christeyns Norge AS ("Selskapet") og kunden, med mindre annet er avtalt skriftlig mellom partene. Betingelsene har som formål å definere og standardisere de juridiske og kommersielle forholdene mellom Selskapet og dets kunder.

Tilbud: Alle skriftlige tilbud utstedt av Selskapet er bindende i en periode på tretti (30) dager fra tilbudsdatoen, med mindre annet er angitt.

Prising og Avgifter: Fraktkostnader, kostnader for EUR-paller og emballasje faktureres separat og spesifiseres tydelig på fakturaen, med mindre en annen avtale er inngått.

Returpolicy: Varer som returneres på grunn av feillevering eller produksjonsfeil aksepteres av Selskapet uten ekstra kostnad for kunden. Andre returer refunderes til kunden med et fradrag på tjue prosent (20%) av fakturabeløpet, eksklusive frakt- og emballasjekostnader. Returer må skje i uendret tilstand og i original emballasje. Kostnader for eventuell reparasjon eller gjenoppretting på grunn av skade på produktet faktureres kunden.

Betalingsbetingelser: Betaling skal skje innen tjue (20) dager fra fakturadato. Ved forsinket betaling påløper en forsinkelsesrente på atten prosent (18%).

Prisjusteringer: Selskapet forbeholder seg retten til å justere priser på grunn av endringer i skatter, toll eller andre offentlige avgifter.

Garanti: Selskapet gir en garanti på ett (1) år fra kjøpsdatoen mot material- og produksjonsfeil. Garantien dekker ikke skader som oppstår gjennom normal slitasje eller feilaktig bruk av produktet.

Force Majeure: Selskapet er ikke erstatningsansvarlig for manglende leveranser eller manglende oppfyllelse av sine forpliktelser hvis dette skyldes omstendigheter utenfor dets rimelige kontroll, slik som streiker, lockouts, brann, krig eller lignende hendelser.

Disse vilkårene er ment å tilby en klar og rettferdig ramme for våre forretningsrelasjoner og for å sikre høyest mulig servicenivå til våre kunder. Vi verdsetter våre kundeforhold og streber alltid etter å møte og overgå deres forventninger med kvalitetsprodukter og tjenester.

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 elementer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 elementer er valgt"}

Velg det første elementet for å sammenligne

Velg det andre elementet for å sammenligne

Velg tredje element for å sammenligne

Sammenligne