Hopp til innholdet
Garanti Kontakt Priser ekskl. MVA
5-8 dagers levering

Vanlige Spørsmål

Betalingsalternativer

Tilbyr dere betaling med faktura?

Ja, vi foretar individuelle vurderinger når det gjelder betaling med faktura. Vennligst kontakt oss hvis dette er noe dere er interessert i.

Spesialtilpassede Løsninger

Kan jeg bestille vogner som er spesialtilpasset mine spesifikke behov?

Ja, vi spesialiserer oss på å tilby tilpassede løsninger for å møte dine unike krav. Enten det gjelder spesifikke funksjoner, funksjoner eller dimensjoner, er vårt team klart til å designe og produsere vogner som passer akkurat dine krav. Kontakt oss med dine ønsker for å starte prosessen.

Bestillingsprosess

Hvordan bestiller jeg vogner og hva er leveringstidene?

Bestillinger kan enkelt gjøres via vår onlineplattform eller ved direkte kontakt med vår kundeservice. Når det gjelder leveringstider, sikter vi mot å levere dine vogner innen 5-8 arbeidsdager for standardprodukter. For spesialtilpassede vogner eller større kvantiteter, kan leveringstiden variere, og vi vil gi deg en estimert leveringstid ved bestilling.

Forespørsel om Tilbud

Hvordan får jeg et tilbud for de vogner som passer best for min bedrifts behov?

Vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte vognene for din bedrift. Send oss en forespørsel med detaljer om dine behov, så kommer vi tilbake til deg med et skreddersydd tilbud. Vår kundeservice arbeider raskt for å sikre at du får all nødvendig informasjon for å ta en velinformert beslutning.

Leveringstider

Hva er de typiske leveringstidene for deres vogner?

Våre standardleveringstider er 5-8 dager, men dette kan variere avhengig av produktets natur og eventuelle tilpasninger. Vi forplikter oss til å sikre raske og effektive leveranser og vil informere deg om den estimerte leveringstiden basert på dine spesifikke bestillingskrav.

Volumrabatter

Tilbyr dere rabatter for større bestillinger?

Absolutt, vi forstår viktigheten av kostnadseffektivitet for større prosjekter og bestillinger. Derfor tilbyr vi fleksible prisstrukturer og volumrabatter. Kontakt oss for en diskusjon om dine behov, så kan vi tilby et konkurransedyktig prisforslag tilpasset din bestilling.

Frakt og Levering

Alle våre produkter sendes med nøye utvalgte logistikkpartnere for å sikre en rask og pålitelig levering. Fraktkostnaden beregnes basert på bestillingens størrelse og leveringsadresse. Spesifikke detaljer og kostnader vil bli meddelt ved bestillingstidspunktet.

For ytterligere spørsmål eller for å initiere en bestilling, nøl ikke med å kontakte vår kundeservice. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine transportbehov.

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 elementer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 elementer er valgt"}

Velg det første elementet for å sammenligne

Velg det andre elementet for å sammenligne

Velg tredje element for å sammenligne

Sammenligne